Informatie

Handig om te weten!

Speciaal ozon water!

Bieboe baby spa maakt gebruik van speciaal ozon water, dit zorgt er voor dat alle schadelijke stoffen die normaal in leidingwater overblijven verdwijnen. het maakt het water zacht en desinfecteert, zo zijn er geen schadelijke stoffen als chloor nodig! Baby's met huidproblemen, zijn welkom in ons water, enkele studies tonen zelfs een huidverbetering aan na het gebruik van ozon baden. Wij staan ook geregistreerd op de website Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem
Het bad word na ieder gebruik ververst met schoon water.

 

Borstvoeding geven mag!

Flesvoeding ook, het maakt niet uit wat je je kindje geeft, je bent altijd welkom om max. 30 min. voor aanvang van de sessie te komen om te voeden.

 

Wil je je kindje gaan masseren?

Zorg dan voor korte nagels, doe je sieraden af, evt. thuis. Bieboe baby spa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen. 

Baby's <2 maanden hebben nog veel slaap nodig, daarom kunnen ze niet altijd een massage volhouden, houdt hier rekening mee bij het boeken.

LEUKE TIP: Bij het "Sleep well" arrangement maak je gebruik van lavendel bij de massage, dit zorgt voor een ontspannen kindje, hopelijk ook een goede nachtrust!

 

Heeft je kindje lichamelijke klachten en/of een handicap?

Overleg dan eerst met een behandelend arts of een bezoek aan de baby spa verantwoord is. Zo ja, zijn jullie van harte welkom, geef wel even van te voren aan waar evt. rekening mee gehouden moet worden.