De leukste baby spa van Nederland & Enschede! Laat jullie baby ontspannen, door middel van Floaten & Babymassage! Of geef dit als kraamcadeau!

Home » Bieboe! » Ervaringen

Ervaringen


Bedankt voor jullie komst!

Laat hieronder weten wat je van Bieboe baby spa vindt!

Let op: Je E-mailadres is niet zichtbaar voor andere gebruikers, enkel voor ons om contact met je op te nemen.

Hoeveel sterren geef jij ons?

Rating: 4.5 sterren
54 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Milli
een maand geleden

Heerlijke middag. Was samen met mijn dochter en mij man onze eerste ervaring met onze dochter. Was een leuke dag /ervaring. Weet het zeker dat mijn dochter heeft van het floating genoten. Vooral als de water begint met bubbel en lichten uit. Mijn dochter heeft gelijk geslaap 🥰 ze voel rilax. De mevrouw was heel vriendelijk met ons en lekkere sfeer we hadden thuis gevoel. Goed services.

Linda Brinkerink
3 maanden geleden

Faya en daarmee grote broer, papa en mama hebben enorm genoten van het floaten. Laura doet dit super. Ze geeft fijne uitleg, is geduldig en neemt alle tijd voor je. Faya heeft de rest van de dag en nacht heerlijk geslapen en haar huidje is zijdezacht. Wij komen zeker weer!

Sivan
4 maanden geleden

Wat een leuke ervaring! Mijn kleine meid heeft enorm genoten van een floatsessie en een babymassage. De kleine heeft een topdagje gehad! Ik kom zeker weer terug voor een floatsessie.

Marloes
6 maanden geleden

Vanmorgen ben ik met onze dochter bij Bieboe geweest. Wat een mooie, rustige plek. Onze dochter heeft de rest van de dag heerlijk geslapen, ze werd alleen wakker voor haar voedingen. Ik kom zeker nog een keer terug met haar!

Jeroen & Lot
6 maanden geleden

Als babyshower-cadeau mochten wij met onze kleine vent heerlijk floaten en genieten van een baby-massage. Het was een fantastische ervaring!

De ontvangst en begeleiding door Laura waren enorm vriendelijk en professioneel, de temperatuur in de ruimte was lekker warm, en het floaten was zeer rustgevend voor onze kleine man. Zeker voor herhaling vatbaar, en super leuk om als cadeau te mogen ontvangen.
Laura nogmaals dank voor een fijne dag!

Esther
7 maanden geleden

Wat was het leuk! Onze kleine man heeft alleen maar gelachen en vond het super leuk in het water! Erg leuke ervaring en voor iedereen aan te raden!!

Annemiek Wolters
8 maanden geleden

Wat heeft onze Dies genoten van het half uurtje floaten in de baby-spa. Heerlijk om te zien hoe ontspannen hij was in het water met af en toe een grote glimlach voor zijn omgeving. Alles super goed geregeld, goede uitleg van Laura en prachtige zwembroekjes voor de kindjes. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

C
9 maanden geleden

Heerlijke middag gehad! We hadden een vriendjesdate geboekt. Erg leuk ontvangen en onze jongens hebben genoten ☺️ Echt top!

Femke
een jaar geleden

Super fijne ervaring gehad met onze baby, hij vondt het prachtig. Lekker warm, leuk ingericht / aangekleed en alles goed verzorgd. Een aanrader dit eens te doen met je baby.

Mandy
een jaar geleden

Gisteren mocht Esmé komen floaten. Ze vond het geweldig! Ze was helemaal ontspannen. En het is zo leuk om je kleintje zo te zien! En Laura heeft het allemaal super voor elkaar! Echt een aanrader!

Marloes
2 jaar geleden

Vanochtend met ons zoontje (2 maand) wezen floaten. Na heel even wennen vond hij het geweldig, totaal geen last van de band. Heel leuk om hem te zien genieten en al trappelend naar de bubbels toe te zien gaan. Laura is erg vriendelijk en behulpzaam! Hele leuke ervaring, zeker een aanrader om met je baby te gaan doen!

Maaike Gunnink
2 jaar geleden

Míjn dochtertje lindsey heeft erge last van reflux en obstipatie na een heel fijn ontvangst met kopje koffie werd mijn kleine meid klaar gemaakt voor haar "spa " avontuur...ze vond het zo heerlijk lekker dobberen dus alleen al de ervaring kan ik al aanraden maar vooral na dit bezoek heeft ze vaak weer haar ontlasting gehad wat dus weer een heel blij meisje maakte..ik ga hier zeer zeker vaker heen.. mvg maaike

Milou Seine
2 jaar geleden

Vanmiddag mocht Lenn komen floaten. Wat heeft hij genoten! Na de tijd een heerlijke massage, goed uitgelegd door Laura. Een absolute aanrader. Wij gaan zeker nog een keer :)

Marte
2 jaar geleden

vandaag voor de 2de keer wezen floaten. Weer super!

Chantal
2 jaar geleden

Onze zoon heeft erg genoten!
Hij vond het heerlijk in het water en kon lekker rond zwemmen.
Laura is rustig en vriendelijk!
Wij komen zeker nog een keertje terug!

Yassmina
2 jaar geleden

Mijn dochter Layan heeft heerlijk genoten. Ze vond het zo leuk in het water. Massage heeft ze ook van genoten. We komen zeker nog een keer.

naomi
2 jaar geleden

Aylin heeft heel erg genoten!! Het floaten vond ze geweldig! Massage is ze niet zo van maar ook daar heeft ze op haar eigen manier van genoten! Zeker een aanrader om met je baby te doen!

Lilian
2 jaar geleden

Super leuk om een keertje te doen met je baby. Bien heeft het super fijn gehad. Ook heel fijn is dat Laura alle tijd voor je heeft!

Merel
2 jaar geleden

Silas en Wouter hebben een hele leuke vriendjesdate gehad! De omgeving was rustig en persoonlijk. Het floaten is ook zeer geschikt voor kindjes die snel last hebben van prikkels of onrust. Het heeft mij aangenaam verrast

Daniëlle
2 jaar geleden

Vanmorgen met ons 11 weken oude zoontje hier geweest.
Hij heeft ontzettend genoten van het 'zwemmen' nadien doodmoe hihihi
Erg leuk om de kleine te zien bewegen door het raampje van het bad.
Echt een aanrader!